Valina terminal

Diensten en producten na betaling ter beschikking voor de gast.


Libelnet biedt een Valina zelfservice oplossing in de vorm van de betaalterminal waarbij er een koppeling is gelegd met het achterliggende reserveringssysteem. Met deze zuil zijn er processen te faciliteren op onder andere het gebied van inchecken, campingplek / kampeerplek uitzoeken en afrekenen, alsook voor het betalen van de laatste openstaande posten. 

Maar deze selfservice zuil kan ook bij uitstek ingezet worden om tickets te reserveren voor dagrecreatieve toepassingen zoals voor bijv. een waterskibaan of klimpark. Na het kopen van een ticket kan er een QR-code worden gegenereerd welke weer als toegangsbewijs kan dienen. 

Er is zelfs de optie dat de gast zijn of haar bankkaart als toegangsbewijs gebruikt in plaats van de QR-code. In dat geval heb je een hoofdzuil waar je alle producten kunt bestellen en betalen en dan heb je bij iedere ingang een Valina staan waarop je de bankkaart kunt scannen om toegang te krijgen.

Groot voordeel van de Valina is dat je geen apart touchscreen scherm nodig hebt om het proces te doorlopen van zoeken / selecteren, maar dat dit op hetzelfde scherm kan als waar de betaling gedaan kan worden. Alles op de betaalautomaat!

Daarnaast is de Valina in te bouwen in een bestaande wand of zuil. Kan uiteraard ook met zuil worden geleverd voor een standalone oplossing (eventueel draadloos indien met sim-kaart en zonnepaneeltje op de zuil). Er wordt zodoende een betaalbare oplossing geboden op het park daar waar je een product of dienst wilt aanbieden met een zelfservice zuil.

Toepassingen zijn oneindig, paar voorbeelden:

  • aankomen op camping / vakantiepark, betalen laatste openstaande posten, kenteken ingeven, door slagboom met kentekenherkenning;
  • boeking maken voor kamperplek of campingplek;
  • afrekenen parkeerplaats;
  • dagrecreatie tickets bestellen en betalen;
  • laadpaal reserveren en betalen;
  • wasmachine reserveren en betalen*.

*Deze oplossing aangaande “wasmachine reserveren en betalen” hebben wij bijvoorbeeld reeds enkele jaren in gebruik. Dit betreft een wasruimte waar je een wasmachine en droger kunt gebruiken na betaling op de Valina terminal. De Valina terminal handelt de betaling af en wij hebben vervolgens de koppeling gemaakt met het systeem om de wasmachines of drogers vrij te geven voor gebruik.

Met deze onbemande oplossing heeft de camping / het vakantiepark / dagrecreatieverhuur er een 24-7 – medewerker bij!