Gezichtsherkenning Julianahoeve

Helaas hebben we allemaal kennis moeten maken met Covid-19, hierdoor is het gebruik van dezelfde deurklink of het identificeren van jezelf niet altijd even handig omdat je vaak (indirect) in contact komt met een ander, mocht het de receptioniste zijn of de gast die voor u naar binnen ging.

Een oplossing hier voor is deuren of poortjes openen op basis van gezichtsherkenning. Door middel van onze koppeling met de Mijn Omgeving en door computer geproduceerde gezichtsherkenning (op basis van een foto van de gast uit de Mijn Omgeving) kunnen wij controleren of de gast toegang heeft tot de ruimte en mogelijk de deur of het poortje openen.

Voor Camping & Beachresort Julianahoeve hebben wij de koppeling gelegd tussen Stratech Enterprise en EasySecure. Hierdoor kunnen zowel jaargasten, logĂ©e jaargasten, seizoensgasten en toeristische gasten gebruik maken van de Gezichtsherkenning. Alles op basis van verblijf zoals geregistreerd in Stratech, upload foto’s via de Mijn Omgeving en van daaruit de koppeling naar EasySecure.