Over ons

De roots van Libelnet komt voort uit de toeristische sector, hieruit komt de specialistische afdeling “Leisure Connect” voort. Landelijk worden grote campings en vakantieparken door Libelnet voorzien van de laatste functionaliteiten om de receptie verder te ontzorgen en de gasten van alle benodigde informatie te voorzien. Dit doen we met een ervaren ontwikkelteam dat met name web-applicaties levert hetzij voor intern of extern gebruik. Afhankelijk van de vraag zijn we in staat om nieuwe functionaliteiten te leveren door systemen te koppelen of uit te breiden met nieuwe technieken om zodoende de campings van de laatste ontwikkelingen te voorzien.

Nieuwste ontwikkelingen zijn de LeisureConnect App / Park app welke aan een van de vier grootste reserveringssystemen kan worden gekoppeld. Deze app staat onder andere voor persoonlijke push-berichten, digitiale sleutels en inhoud afgestemd op de gast. Daarnaast is Libelnet specialist op het gebied van koppelingen aangaande toegang zoals die met de slagboom, verhuurobject of privé sanitair of gezichtsherkenning
Bovendien heeft Libelnet de afgelopen jaren haar Mijn Omgeving doorontwikkeld, zodat hierin diverse maatwerkblokken mogelijk zijn afgestemd op de processen van de klant. Deze unieke mijn omgeving biedt mogelijkheden op het gebied van onder andere: gastgegevens, reserveringsgegevens, betalingen, op rekening betalen, toegangscontrole, animatieprogramma, bezetting, aanmelden van logée gasten / beheer door huiseigenaren en instellen van notificaties.

Wij hebben automatiseringsoplossingen gemaakt voor onder andere de volgende hoog aangeschreven vakantieparken / campings en aanverwante Leisure bedrijven: Strandpark de Zeeuwse Kust, Camping Julianahoeve, Puur Exloo, Vakantiepark BreeBronne, Ardoer, RCN, Kikkert fietsverhuur, Grand Windsock Bonaire, Vakantiepark de Kuilart, camping Westhove en Work and Stay.

Bij interesse mail naar info@leisureconnect.nl of vul ons contactformulier in.

Libelnet artikel Recreatief totaal

Volledig receptieloze aankomst met de LeisureConnect App

Bekijk hier een artikel van onze partner Stratech over de volledig receptieloze aankomst met de LeisureConnect App die wij samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke klant Strandpark de Zeeuwse kust.